Reserveer Online

Om bij ons te reserveren vul je het formulier op deze pagina in en klik je op 'Reservering aanvragen'. Als je reservering is goedgekeurd ontvang je een bevestiging. Het kan zijn dat het café op het door jou gekozen tijdstip al vol is. In dat geval keuren we jouw reservering af en kun je een nieuwe reservering aanmaken op een ander tijdstip.

High tea reserveren

Wil je gebruik maken van onze high tea? Dan vragen we je om telefonisch te reserveren (038 33 73716).

Lees voor het reserveren goed onze Huisregels door.

Bezoek met kinderen 4-12 jaar

LET OP! Het café is alleen toegankelijk voor kinderen van 4 jaar of ouder. Wil je ons café bezoeken met kinderen tussen de 4 en 12 jaar, dan is het reserveren van de kindertafel verplicht. Je kunt de kindertafel enkel telefonisch reserveren (038 33 73716). We laten vanwege de coronaregels maximaal 3 kinderen tussen de 4 en 12 tegelijkertijd in het café toe. 

Reserveren kan tot een dag van te voren. Op de dag zelf reserveren? Dat kan enkel telefonisch op 038 33 73716.

Corona update reserveringen

Vanaf 1 juni is de lunchroom van Kattencafé Skatjes weer geopend. Volgens de richtlijnen van het RIVM is het reserveren van een plekje binnen in juni verplicht, maar dit kan ook ter plekke aan de deur.

Door de coronacrisis, hanteren we een aantal nieuwe regels mbt hygiene en veiligheid. We vragen hiervoor jouw begrip. De tafels staan op een veilige 1,5 meter afstand uit elkaar.

Kattencafé Skatjes

kattencafeskatjes@gmail.com | Facebook: @skatjes | Instagram: @Kattencafe_Skatjes

© 2020 Kattencafé Skatjes

Meld je aan voor de nieuwsbrief