top of page

Foodblog: high tea bij Kattencafé Skatjes

Bijgewerkt op: 26 sep. 2022


Heb je een keer zin in iets anders dan alleen een broodje als lunch of een taartje bij de koffie? Ga high tea'en! Mijn vriendin en ik probeerden het uit bij Skatjes waar wij - in het gezelschap van de katten - mochten genieten van onbeperkt thee en verschillende zoete en hartige hapjes.


Een high tea, wat is dat eigenlijk?

Bij een high tea kun je onbeperkt genieten van verse thee en een etagère vol met lekkers. Dit zijn vaak hartige sandwiches en kleine zoete gebakjes. Je hoeft dus niet meer te kiezen tussen zoet en hartig, yay! Bij Skatjes kan je de High Tea reserveren om 11:00 's ochtends (zondag om 12:00) of 's middags om 15:00 (in de vakanties alleen om 11:00).


Voor ieder wat wils

Bij Skatjes krijg je een etagère met kleine zoete gebakjes. Ook voor de hartige liefhebber zijn er diverse hartige broodjes die luxe belegd zijn. Ook zijn deze broodjes in de vorm van een kat, hoe leuk!


Heb jij al honger gekregen? De High Tea kost €24,95 per persoon en deze kan ook vegetarisch geserveerd worden. Reserveren kan alleen telefonisch via: 038-3373716. Minimaal 24 uur van te voren.

1.314 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page